De gezellige spellenwinkel

De reis begint… opnieuw

8 maart 2019

Jaren geleden ben ik met begonnen van het schrijven van verhalen. Een hobby waarvan ik vaak te horen krijg dat ik er meer mee moet doen. Zo’n 15 jaar geleden ben ik begonnen met de serie De poorten van Fantasia. Een serie korte fantasy verhalen. Ik vind het leuke nieuwe werelden te creëren en te ontdekken hoe het eruit zou moeten zien.

Tot 5 jaar geleden. Ik liep een hersenschudding op. Mijn gevoel voor taal, was niet meer zo natuurlijk. Bij elk woord dat ik typte twijfelde ik en dat stoorde mij zo erg dat ik niet meer kon focussen op het verhaal. Nu twijfel ik nog weleens of de spelling of grammatica goed is, maar gelukkig een stuk minder. Het schrijven kriebelt weer. Ik wil weer terug naar de werelden waar ik mee bezig was en nieuwe avonturen die voor me liggen. Ik ben sinds twee weken weer echt bezig. Ik ga me geheel focussen op een verhaal. Een verhaal waar ik een paar jaar geleden mee begonnen was, wat potentie heeft. Ik heb weer zin om te schrijven en de inspiratie. Voortaan ook niet meer onder mijn ‘pseudoniem’ Gaeaskywalker, maar onder mijn eigen naam Wieteke Bruinenberg.

Ik ga hier regelmatig updates geven over het schrijven. De ups, de downs en natuurlijk het resultaat. Mijn reis begint… opnieuw.

Tip van de sluier


Een reactie

  • Mam 8 maart 2019op17:39

    Heel toepasselijk een nieuw begin. veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *